obálka: Miluj a nechaj odísť

Miluj a nechaj odísť (2020)

Autor: Brathenová Rachel
Bežná cena knihy: 14,90 €
Naša cena: 14,16 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Ako sa vyrovnať s odchodom nie jednej, ale hneď niekoľkých blízkych ľudí, bez ktorých si neviete predstaviť svoj život? Túto bolestivú otázku si musela položiť známa jogínka Rachel Brathen, ktorú dnes celý svet pozná pod prezývkou Yoga Girl.

Rachel odštartovala svoju úspešnú kariéru pred rokmi, keď sa ako mladá žena odsťahovala z rodného Švédska do Kostariky, založila si účet na instagrame a začala prostredníctvom neho zverejňovať inšpiratívne jogové ásany doplnené postrehmi zo svojho súkromia. Keď nastupuje do lietadla na ďalší exotický jogový kurz, na kolená ju zrazí prenikavá bolesť brucha. Od toho okamihu je všetko inak. Rachel sa dozvie, že kým ju operovali, jej najlepšia priateľka Andrea zahynula. Smútok v nej prebudí dávno pochovaných démonov i spomienky na traumatické detstvo. Jednu súkromnú tragédiu zanedlho vystriedajú ďalšie a Rachel začína strácať pevnú pôdu pod nohami. Uvedomuje si, že ak sa svojmu trápeniu nepostaví čelom, bude ju to stáť všetko, čo dovtedy prácne budovala. Začítajte sa do povzbudzujúcich memoárov, v ktorých populárna Yoga Girl odvážne obnažuje svoju dušu, delí sa o svoje poznanie v súvislosti s láskou i lúčením a prezrádza, ako môžete aj vy premeniť bolesť a smútok na zdroj životodarnej energie a na nový začiatok.

RECENZIA: „Mimoriadne úprimná kniha. Rachel citlivo vysvetľuje, že bezhraničná hláska a hlboký zármutok sú často dve polovice jedného celku. Jej príbeh vám zlomí srdce a zároveň vás pohladí na duši.“ – Glennon Doyle, autorka New York Times bestselleru Love Warrior a zakladateľka platformy Together Rising



Podrobnosti

  • Počet strán: 312
  • Formát: 140 × 205 mm
  • Váha: 402 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-8164-212-8
  • Rok vydania: 2020
  • EAN: 9788081642128