obálka: Trestný zákon - Veľký komentár (5. aktualizované vydanie)

Trestný zákon - Veľký komentár (5. aktualizované vydanie) (2020)

Autor: Čentéš Jozef
Vydavateľstvo: Eurokódex
Bežná cena knihy: 65,00 €
Naša cena: 61,75 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Vychádza v edícii Veľké komentáre vydavateľstva EUROKÓDEX. V porovnaní s predchádzajúcim 4. vydaním diela sú v 5. aktualizovanom vydaní zapracované všetky zmeny a aktualizované aj uvádzané súvisiace predpisy tak, aby zodpovedali k právnemu stavu, 1.1.2020.

Kolektív renomovaných autorov pod vedením Prof. JUDr. Jozef Čentéša, PhD predkladá odbornej a laickej verejnosti aktualizovaný komentár s vysvetlivkami a ucelenou judikatúrou k Trestnému zákonu.

Komentár spracovali autori z rôznych významných profesionálnych a vysokoškolských inštitúcií, čo mu dodáva na praktickosti. Jeho prednosťou je odborná aktuálnosť a schopnosť reagovať na nové inštitúty a skutkové podstaty v trestnom práve hmotnom. Podáva ucelený právny výklad jednotlivých ustanovení a ďalších praktických otázok, ktoré s nimi úzko súvisia, najmä z oblasti súdnej praxe a judikatúry.

Text komentára nie je koncipovaný len z hľadiska teoretického a výkladového, ale reaguje aj na získané a vyhodnotené poznatky z aplikácie nových ustanovení a právnych inštitútov.

Odborne erudovaný a svojím obsahom priekopnícky komentár má všetky predpoklady stať sa nielen vyhľadávaným vedeckým dielom, ale nadobudnúť prívlastok hodnotnej a praktickej publikácie, ktorá svojim čitateľom najmä z radov prokurátorov, vyšetrovateľov, sudcov, obhajcov, študentov práva, doktorandov, ale aj ostatných subjektov dotknutých ustanoveniami Trestného zákona poskytovať cenné rady pre ich každodennú prax.



Podrobnosti

  • Počet strán: 1024
  • Formát: 170 × 240 mm
  • Váha: 1600 g
  • Väzba: pevná
  • Rok vydania: 2020
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788081550966