obálka: Mystické mesto Božie III - Prebodnutie

Mystické mesto Božie III - Prebodnutie (2020)

Autor: Mária od Ježiša z Agredy
Vydavateľstvo: ZACHEJ.sk
Bežná cena knihy: 13,90 €
Naša cena: 13,21 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Tretí zväzok životopisu Panny Márie Mystické mesto Božie s podnázvom Prebodnutie z pera španielskej mystičky sestry Márie od Ježiša z Agredy nám prostredníctvom mystických vízií ponúka detailný náhľad do duše najsvätejšej Matky Ježiša Krista v čase od návratu z Egypta po nanebovstúpenie Pána.

Brilantným štýlom plným nehy a láskavej pravdy sa dozvedáme, ako prežívala udalosti Ježišovho detstva, dospievania i zavŕšenia obety jeho života. Prenesieme sa do napätých situácií, akou bola strata Ježiša v chráme, smrť svätého Jozefa, pokúšanie Pána na púšti, povolanie apoštolov, krst v Jordáne, sťatie Jána Krstiteľa a mnohé ďalšie.

V mystických rozhovoroch Panny s anjelmi Mária z Agredy odhaľuje zápas v hľadaní pravdy, utrpenie a bolesť jej duše v posledných rokoch Ježišovho života, ich vzájomnú lásku, bolestivé odlúčenie a neustále mystické prepojenie, k čomu vyzýva i každého z nás.

Mystické mesto Božie je životopis pokornej Kráľovnej anjelov plnej najláskavejšej nehy k svojim deťom. A to, že máme láskavú Matku neustále hľadiacu na svoje deti, pripravenú pomáhať a viesť ich k Synovi, nám môže dodať odvahu v každom čase.

Kniha je cirkevne schválená.

Priebeh vydania diela Mystické mesto Božie:

Mystické mesto Božie III jar 2021

Mystické mesto Božie II jeseň 2021

Mystické mesto Božie IV jar 2022

Mystické mesto Božie I jeseň 2022



Podrobnosti

  • Počet strán: 432
  • Formát: 145 × 210 mm
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-8211-298-9
  • Rok vydania: 2020
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788082112989