obálka: Slovné hodnotenie žiakov dobrým slovom

Slovné hodnotenie žiakov dobrým slovom (2007)

Autor: Bistáková Ludmila Weissová-
Vydavateľstvo: Didaktis
Bežná cena knihy: 8,85 €
Naša cena: 8,41 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Praktická príručka obsahuje veľa cenných rád, zásad a odporúčaní, ako postupovať pri tvorbe slovného hodnotenia na 1. stupni ZŠ, ako aj štylizačné pomôcky zoradené podľa ročníkov.

* Nápad pomôcť a zjednodušiť prácu slovne hodnotiacim učiteľom poskytnutím rozsiahlej zásoby slov, slovných spojení a viet, ktoré môžu použiť, keď chcú pozitívnym spôsobom ohodnotiť prácu žiakov na rôznej vedomostnej úrovni, autorka v 2. vydaní zdokonalila doplnením o nové vety a slovné spojenia.
* Nové je aj usporiadanie štylizačných pomôcok do prehľadných blokov, kde si učiteľ môže veľmi rýchlo vyhľadať vhodnú formuláciu.
* Text príručky autorka doplnila nielen o vysvetlenie častých chýb vyskytujúcich sa v slovných hodnoteniach, ale najmä o návrhy a odporúčania, ako ich odstrániť.
* Okrem novej príjemnej grafickej úpravy je prínosom doplneného vydania aj rozšírenie obsahu o ďalšie autentické vysvedčenia, názory slovne hodnotených žiakov a ich rodičov na slovné hodnotenie a pohľad autorky na niektoré mýty o slovnom hodnotení.

Príručka je určená učiteľom, ktorí používajú slovné hodnotenie, ale aj tým, ktorí sa pre tento spôsob hodnotenia len rozhodujú, pretože ich povzbudí a zároveň im poskytne všetko, čo k slovnému hodnoteniu potrebujú.



Podrobnosti

  • ISBN: 978-80-8916-045-7
  • Rok vydania: 2007
  • EAN: 9788089160457