obálka: Dedičstvo koronakrízy

Dedičstvo koronakrízy (2021)

Ako lepšie zvládnuť ďalšiu pandémiu

Vydavateľstvo: iness
Bežná cena knihy: 15,90 €
Naša cena: 15,11 
  (zľava 5 %)

posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Najskôr pandémiu ignorovali alebo zľahčovali, potom prešli do maniackej hyperaktivity a nakoniec nútili všetkých okolo seba zvyknúť si na nový ,,normál,,. Takto by sa dala zhrnúť reakcia väčšiny politikov počas poslednej kovidovej pandémie. Kniha Dedičstvo koronakrízy je odkaz do budúcnosti, ktorý odpovedá na kľúčovú otázku dnes: Ako lepšie zvládnuť ďalšiu pandémiu? Či sa nám to páči alebo nie, ďalšia pandémia príde. A pri pohľade na roky 2020/2021 je zrejmé, že existuje veľký priestor na racionálnejšie rozhodnutia, rýchlejšie reakcie a lepšie váženie nákladov a prínosov rôznych opatrení. Desiati autori v jedenástich kapitolách hľadajú odpovede na otázky ako:

zlepšiť proces schvaľovania liekov, krotiť domýšľavých expertov, lepšie nakupovať vakcíny, vytvárať paralelné spoločenstvá, pracovať cez internet, využívať trh a podnikateľov v boji s vírusom, alebo *nezneužívať centrálnu banku.

Autor: Martin Vlachynský, Róbert Chovanculiak, Richard Ďurana, Juraj Bednár, Petr Špecián, Marek Hudík, Martin Pánek, Dominik Stroukal, Peter Pažitný, Rudolf Zajac



Podrobnosti

  • Počet strán: 188
  • Väzba: brožovaná
  • Rok vydania: 2021
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788089820085