obálka: Pôstny denník 2022

Pôstny denník 2022 (2022)

Autor: Barabasová Lucia
Vydavateľstvo: Denník jednej duše
Bežná cena knihy: 8,00 €
Naša cena: 7,60 
  (zľava 5 %)

posielame do 5-21 dní v závislosti od dostupnosti u dodávateľa


Informácie o knihe

Tohtoročný Pôstny denník ponúka k zamysleniu a modlitbe Ježišove slová, ktoré adresoval francúzskej divadelnej herečke Gabrielle Bossis.

Kniha On a ja je jej duchovným denníkom. Gabriella po zasvätení sa Ježišovi začala počuť jeho slová a zapísala nimi desať hrubých zošitov. Tie vyšli v podobe knihy, ktorá sa stala inšpiráciou aj pre tento Pôstny denník.

Každý deň ti tak ponúka niekoľko Ježišových slov. Pozývam ťa, aby si ich nechala znieť vo svojej duši a aby v ten deň priniesli ovocie. Mnohé zamyslenia pozývajú k tomu, aby si sa jednoducho tešila z Ježišovej prítomnosti, vyzývajú len byť s ním, vychutnávať si jeho prítomnosť, oddýchnuť si na jeho Srdci. Nič viac, a pritom tak mnoho!

Vybrané citáty sa týkajú prevažne Ježišovho utrpenia a umučenia a najmä lásky, z ktorej vychádzajú. Gabriellu často pozýva uvažovať nad jeho utrpením a spájať svoje každodenné bolesti s tými jeho. Jedného dňa jej Ježiš povedal: A aké šťastné budú tie moje deti, ktoré budú čítať tieto riadky!

Buďme nimi aj my, nechajme Ježišove slová padnúť na úrodnú pôdu nášho srdca!

Denník vychádza v podobe, v akej ho už poznáte. Zošitový formát A5 ponúka vždy dvojstranu na deň, pričom jedna strana obsahuje dátum, liturgický sviatok a liturgické čítania daného dňa, vybranú stať z knihy a predsavzatie na ten deň. Zvyšok sú prázdne riadky na tvoje modlitby a zápisky.



Podrobnosti

  • Počet strán: 120
  • Formát: 147 × 210 mm
  • Váha: 212 g
  • Väzba: brožovaná
  • Rok vydania: 2022
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 2220080002697