obálka: Modlitebný diár 2023

Modlitebný diár 2023 (2022)

Autor: Barabasová Lucia
Vydavateľstvo: Denník jednej duše
Bežná cena knihy: 15,00 €
Naša cena: 14,25 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Po minuloročnom úspechu (Bohu vďaka z celého srdca!) vydáva Denník jednej duše denný modlitebný diár aj na rok 2023.

Diár je spracovaný na dennej báze. Každý deň má k dispozícii jednu celú stranu, ktorá okrem riadkov na písanie obsahuje dátum, informácie o tom, kto má v daný deň meniny a aký deň sa slávi v liturgickom kalendári. Nasledujú súradnice liturgických čítaní na daný deň (rímsko-katolícky obrad) a jeden vybraný verš z nich. Na kraji denného prehľadu nájdete aj v skratke prehľad týždňa so zvýrazneným dňom, v ktorom sa nachádzame.

Začiatok mesiaca patrí prehľadu v tabuľkovom rozložení a tiež priestoru na písanie modlitebných úmyslov a plánov na daný mesiac.

Medzi stránami nájdete sem-tam aj pár strán s veršom z Božieho slova. K diáru už neodmysliteľne patrí aj niekoľko strán na začiatku, kde tentokrát nájdete žalm, obrázky s veršami, miesto na značenie deviatich prvých piatkov a piatich prvých sobôt v mesiaci, priestor na novoročné predsavzatie, prehľad tajomstiev svätého ruženca a tiež prehľad sviatkov na rok 2023.

Diár má kovovú špirálovú väzbu zlatej farby, ktorá ladí s nápisom na prednej, a logom na zadnej strane, vyrazenými zlatou farbou. Svetlo-žltá obálka je mäkká, príjemná na dotyk a diár je tak vďaka svojej ohybnosti a rozmerom napriek hrúbke skladný a šikovný ??

A ešte malý tip pre používanie diáru: okrem plánovania dňa alebo písania modlitieb a zamyslení na denné čítania môžete využiť diár aj ako denník. Teda spätne si zapísať, čo ste v ten deň prežili, aké požehnania sa vám dostali, nalepiť si fotku alebo nejaký suvenír.



Podrobnosti

  • Formát: 160 × 190 mm
  • Väzba: špirálová
  • Rok vydania: 2022
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 2220080003632