obálka: Už žiadne bla bla bla o chudnutí

Už žiadne bla bla bla o chudnutí (2023)

Autor: Špirko Matúš
Vydavateľstvo: COACH OF PEOPLE
Bežná cena knihy: 28,90 €
Naša cena: 27,46 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Objavte tajomstvo úspešného a udržateľného chudnutia. Táto kniha vás prevedie celým procesom zhadzovania nadbytočných kilogramov a poskytne vám presný a jasný návod, na konci ktorého má byť vaša vytúžená postava. Nie je ako literatúra od výživových poradcov, ktorí sa zameriavajú najmä na stravovanie. Nie je ako literatúra od trénerov, ktorí dávajú rady najmä ohľadom cvičenia. Táto kniha je iná - ponúka komplexný prístup k chudnutiu, ktorý zahŕňa nielen stravu a tréning, ale aj motiváciu.

S touto knihou sa naučíte, ako si nastaviť stravovanie tak, aby vám pomohlo dosiahnuť vaše ciele, ako efektívne trénovať a ako si udržať motiváciu počas celého procesu chudnutia. Po jej prečítaní budete mať jasno v tom, čo máte robiť a budete si vedieť všetko vyskladať tak, aby to zohľadňovalo vaše individuálne potreby. Zažite ten neopísateľný pocit šťastia a spokojnosti, keď sa konečne pozriete do zrkadla a uvidíte svoju vysnívanú postavu. A to všetko vďaka Matúšovmu presvedčivému návodu, ktorý vám ukáže cestu k úspechu. Neodkladajte svoje šťastie na neskôr - začnite žiť plnohodnotný život už dnes!

V knihe nájdeš aj: - reálne príbehy ľudí, ktorí úspešne zhodili kilogramy navyše - grafy a ilustrácie, ktoré ti pomôžu pochopiť tému obezity a nadváhy - prehľadný tréningový manuál s fotografiami cvikov - nutrične vyvážené recepty

O AUTOROVI Matúš Špirko je viac ako 15 rokov trénerom zmeny. Mení obéznych ľudí. Mení ich telo, stravu aj myslenie. Je to cesta. Jeho a klienta. Cesta, ktorá je zväčša dlhá a kľukatá. On sám vie presne, aké to je mať nadváhu, pretože si dobrovoľne prešiel týmto bojom. Ako? Pribral neuveriteľných 25 kg a následne ich úspešne zhodil! Tento nevšedný experiment mu umožnil pochopiť, aké to je mať nadváhu a ako sa cítite, keď sa snažíte schudnúť. Aj vďaka tejto skúsenosti dokáže pomáhať stovkám ľudí dosiahnuť úspešnú premenu svojho tela a života.



Podrobnosti

  • Počet strán: 264
  • Formát: 170 × 230 mm
  • Väzba: brožovaná
  • Rok vydania: 2023
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788097378851