obálka:  Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť

Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť (2006)

Autor: Tracy Brian
Vydavateľstvo: Eastone Books
Bežná cena knihy: 11,99 €
Naša cena: 11,39 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Brian Tracy je jedným z najvyhľadávanejších motivačných rečníkov a osobných koučov vysokých manažérov, podnikateľov a známych osobností súčasnosti. V tejto praktickej, zrozumiteľnej a ľahko čitateľnej knihe vás zoznámi s vekmi overenými postupmi, pomocou ktorých môžete dosiahnuť akýkoľvek cieľ, ktorý si pre seba stanovíte.

Tracy zistil, že existuje 12 základných faktorov, ktoré sú kriticky dôležité pre dosiahnutie úspechu. A práve tieto faktory využívajú vo svojom každodennom živote všetci naozaj úspešní ľudia. Tracy sa štúdiom úspešných ľudí zaoberal dlhé roky a v tejto knihe zhŕňa poznatky a závery, ku ktorým dospel. Každý z faktorov úspechu je podrobne vysvetlený a jeho fungovanie zobrazené na konkrétnych príbehoch či príkladoch. Na konci každej kapitoly sa nachádza zhrnutie v podobe úloh a cvičení, pomocou ktorých môžete ihneď začať v praxi uplatňovať to, čo ste sa práve naučili.

Dozviete sa, ako si nakloniť šťastie, aby vám v najväčšej možnej miere pomáhalo pri vytváraní vašej vlastnej budúcnosti. A zistíte, že úspech nie je žiadna náhoda.



Podrobnosti

  • ISBN: 978-80-89217-13-3
  • Rok vydania: 2006
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788089217137