obálka: Anglicko-slovenský slovensko-anglický praktický slovník ...pre každého

Anglicko-slovenský slovensko-anglický praktický slovník ...pre každého (2008)

Autor: kolektív autorov
Vydavateľstvo: Lingea
Bežná cena knihy: 19,58 €
Naša cena: 18,60 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Ide o autorsky pôvodný slovník. Všetky heslá a významy sú overené na základe informácií z dôveryhodných zdrojov, starostlivo spracované a graficky upravené tak, aby vám umožnili nielen čo najrýchlejšie nájsť správny preklad, ale ho tiež správne použiť v danom kontexte.

Pri práci na anglickej strane slovníka autori vychádzali z najnovších anglických výkladových slovníkov renomovaných nakladateľstiev akými sú Collins, Oxford, Cambridge, Longman, Cassell, Merriam Webster, Chambers, Random House, Bloomsbury, z množstva slovníkov frázových slovies, idiómov a slangu, z odborných slovníkov a encyklopédií, v neposlednom rade z vlastných korpusových zdrojov a internetu.

Slovenská strana vychádza z vlastného rozsiahleho slovníka slovenčiny. Tento živý, priebežne aktualizovaný a neustále rozširovaný slovník tvorí zjednocujúci základ všetkých našich prekladových slovníkov, ktoré postupne vydávame v knižnej aj elektronickej podobe od roku 2005.

Obsahuje súčasnú frekvenčne usporiadanú slovnú zásobu, nechýbajú ani najnovšie technické, ekonomické či právne termíny odrážajúce technologický pokrok začiatku nového tisícročia.

Hlavné vlastnosti: aktuálna slovná zásoba verne odrážajúca súčasný písaný a hovorený jazyk odborná terminológia a ustálené slovné spojenia dvojfarebná tlač pre lepšiu prehľadnosť hesiel nenahraditeľný pomocník pri práci, štúdiu aj vo voľnom čase

Obsah slovníka: 70.000 hesiel 14.000 príkladov, idiómov a fráz 220.000 prekladov



Podrobnosti

  • Počet strán: 1247
  • Formát: 120 × 170 mm
  • Váha: 788 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-89323-16-6
  • Rok vydania: 2008
  • EAN: 9788089323166