obálka: Zmaturuj zo slovenského jazyka

Zmaturuj zo slovenského jazyka (2015)

Autor: Papuga Ján
Vydavateľstvo: Didaktis
Bežná cena knihy: 12,95 €
Naša cena: 12,30 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Šikovný sprievodca učivom slovenského jazyka pre každého študenta, ktorý chce úspešne zmaturovať Publikácia jedinečným spôsobom podáva učivo a vzájomné súvislosti medzi témami. Obsahuje učivo slovenského jazyka 1. – 4. ročníka gymnázií, stredných škôl a 5. – 8. ročníka gymnázií s osemročným štúdiom – rozsah učiva zodpovedá požiadavkám Štátneho vzdelávacieho programu ISCED 3.
Sprievodca učivom slovenského jazyka zrozumiteľne a výstižne podáva všetky základné témy, ktoré by mal maturant ovládať: -hláskoslovie, -výslovnosť, -pravopis, -náuka o slovnej zásobe, -tvaroslovie, -skladba, -sloh.

Množstvo príkladov – slov, slovných spojení a viet – pomáha učivo vysvetliť a pochopiť. V závere zaradené súbory úloh nadväzujúce na textovú ukážku preverujú praktické zvládnutie učiva. Register pojmov podporuje rýchle vyhľadanie potrebných informácií. Študenti gymnázií a stredných škôl ocenia: -ľahko pochopiteľné a jasné vyjadrovanie, -prehľadné a systematické spracovanie.

Kniha je určená študentom stredných škôl na prípravu na maturitu, na prijímacie skúšky na vysoké školy, využijú ju tiež ako učebnicu počas celého stredoškolského štúdia.



Podrobnosti

  • Formát: 176 × 250 mm
  • Väzba: brožovaná
  • ISBN: 978-80-8166-008-5
  • Rok vydania: 2015
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788081660085