Kuchárska kniha Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso (2016)
Autor: Jesenská-Horecká Lucia
Vydavateľstvo: Georg
| Bežná cena knihy: | 4,68 € |
|---|---|
| Naša cena: | 4,45 € |
| (zľava 5 %) |
posielame do 24 hodín
Informácie o knihe
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 86
- Formát: 145 × 210 mm
- Váha: 216 g
- Väzba: pevná
- ISBN: 978-80-8154-148-3
- Rok vydania: 2016
- EAN: 9788081541483