obálka: Školský motivačný diár 2016/2017

Školský motivačný diár 2016/2017 (2016)

Vydavateľstvo: I Can Academy Slovakia
Bežná cena knihy: 11,00 €
Naša cena: 10,45 
  (zľava 5 %)

posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Školský motivačný diár 2016/2017 sme tento rok vytvorili s jasným zámerom: Chceme ti dať nielen diár, ale hlavne ti v ňom odovzdať praktické rady a tipy, ktoré ti pomôžu, zjednodušia učenie, inšpirujú a naučia princípy úspechu, ktoré učia najúspešnejší ľudia na veľkých pódiách.

Praktický návod na prežitie (úžasného) školského roka S čím ti pomôže Školský motivačný diár 2016/2017: Uľahčí ti učenie. Požiadali sme skutočne expertov vo svojej oblasti, aby do diára napísali rady. Nájdeš tam: Ako nastaviť svoju myseľ na úspešné zvládnutie školského roka (napísala Petra Kubešová a Michal Hrehuš). Tipy na pohodové učenie (napísala Stanka Sobolová). Ako sa zbaviť strachu zo skúšok (napísal Peter Sasín, tréner NLP). Ako začať písať, keď to nejde (napísal Michal Hrehuš, zakladateľ I Can Academy). Ako si vytvoriť nový úspešný zvyk (niečo, čo väčšina dospelých ani netuší). 4 zásady skvelého prezentovania od víťazky európskej rečníckej súťaže (napísala Katarína Kovalčíková). Ako lepšie rozumieť druhým aj sebe (napísala Stanka Sobolová). Návod na prežitie pre introverta.

Budeš mať miesto pre zapísanie pre teba dôležitých vecí, termínov, projektov... Pomôže ti vybudovať zdravé sebavedomie. Naučí ťa zameriavať sa každý týždeň na to, čo je naozaj dôležité. Podnieti v tebe hľadanie riešení, nie výhovoriek. Bude pripomínať, aký si úžasný človek a že čokoľvek si zaumieniš, môžeš skutočne aj dokázať. Pomôže ti sústrediť pozornosť na dobré stránky v tvojom živote, za ktoré môžeš byť skutočne vďačný. Naučí ťa lepšie si vychádzať s ľuďmi, ktorí ťa doteraz vytáčali. Inšpiruje ťa citátmi a obrázkami s životnými múdrosťami, ktoré sme starostlivo vybrali tak, aby ti skutočne dávali zmysel.

Čo v ňom nájdeš: Tipy, ktoré ti uľahčia učenie od odborníkov na svoje témy. Priestor na každodenné poznámky, kde vidíš celý týždeň v riadkoch na dvojstrane. Inšpiratívne citáty každý týždeň. Cvičenia, ktoré ti pomôžu osvojiť si princípy úspechu. Ročný plánovač, v ktorom uvidíš pol roka na jednej dvojstrane. Otázky na zamyslenie a zameranie sa na pozitívnu stránku života. Miesto pre zapísanie úspechu týždňa. Denná vďačnosť. Miesto pre tvoje najlepšie JA, kde si môžeš zapísať všetky svoje pochvaly, úspechy, vyznamenania... Špeciálne dni (napr. Svetový deň úsmevu) a tipy, čo v tie dni robiť. Starostlivo vybrané životné múdrosti v obrázkoch. Miesto pre tvoj zámer týždňa.

Chceli by sme, aby školský rok 2016/2017 bol pre teba úžasným rokom, aby si aj vďaka Školskému motivačnému diáru, zvládol/la školu ľahšie, s pokojom a hlavne s radosťou.


Zaradené v


Podrobnosti

  • Počet strán: 224
  • Formát: 124 × 165 mm
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-972258-3-4
  • Rok vydania: 2016
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788097225834