obálka: Ako zaviesť systém riadenia kvality podľa STN EN ISO 9001:2001

Ako zaviesť systém riadenia kvality podľa STN EN ISO 9001:2001 (2005)

Autor: Mateides Alexander
Vydavateľstvo: Epos
Bežná cena knihy: 19,90 €
Naša cena: 18,91 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Ide o komplexnú publikáciu, prvú svojho druhu v SR, venovanú problematike zavedenia systému riadenia kvality podľa STN EN ISO 9001:2001, ktorú pozitívne posúdili a pre prax odporučili špecialisti certifikačnej organizácie SGS SLOVAKIA. Autormi publikácie sú známi špecialisti na oblasť riadenia kvality, prof. RNDr. Ing. Alexander Mateides, CSc. a Ing. Ján Závadský, PhD.

Vo svojej publikácii logickým spôsobom popisujú postup pri zavedení tohto systému, ktorý ilustrujú množstvom príkladov a vzorov (návrhy príručiek kvality, diagramy, opisy procesov, počítačový software), ktoré veľmi pomôžu pri spracovávaní príslušnej dokumentácie systému manažérstva kvality v konkrétnej organizácii.

Publikácia je spracovaná „praktickým jazykom“ zrozumiteľným širokej verejnosti. Vysoko treba hodnotiť organické zapracovanie skúseností, ktoré autori získali pri budovaní systémov riadenia kvality v jednotlivých podnikoch, do textu publikácie. Publikácia sa tým stáva zrozumiteľnou a jasnou aj pre pracovníkov z praxe.

Publikácia je určená podnikateľom, manažérom a pracovníkom zodpovedným za kvalitu vo všetkých druhoch organizácií bez ohľadu na ich veľkosť a charakter.



Podrobnosti

  • Počet strán: 220
  • Formát: 210 × 300 mm
  • Väzba: pevná
  • Rok vydania: 2005
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788080576325