obálka: Ema a barón v meste

Ema a barón v meste (2017)

Autor: Štefankovičová Miša
Vydavateľstvo: WISTERIA BOOKS
Bežná cena knihy: 9,90 €
Naša cena: 9,41 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Keď budete počúvať túto detskú knihu - ako keby ste dali do chodu vozík v lunaparku na čarovnej dúhovej dráhe, na ktorú vás pustili rodičia úplne samých. Stanete sa na chvíľu malou Emou a budete spolu s ňou a jej drzým, pažravým mopslíkom Barónom prežívať ich neuveriteľné dobrodružstvá. Bude to skvelá zábava! Užite si ju!

Kompletnú neskrátenú verziu knihy veselo a šťavnato číta herec Ľuboš Kostelný Vyštudoval VŠMU v Bratislave, je členom SND, naštudoval množstvo divadelných, televíznych a filmových postáv, za ktoré bol viackrát ocenený. Pôsobí tiež v Slovenskom rozhlase a dabingu. Od roku 2013 vyučuje herectvo na VŠMU v Bratislave.

Dĺžka nahrávky vo formáte MP3 1 hodina 50  minút

produkcia bmtstudio zvuk Miroslav Králik hudba Marian Čurko réžia Miša Štefankovičová ilustrácie na obálke Ľuboslav Paľo grafická úprava Jakub Jurášek foto Tereza Králiková

Ema a Barón v meste   niečo o autorkách Miša Štefankovičová scenáristka, režisérka a spisovateľka, pôsobiaca reklame, vyštudovala Divadelnú a rozhlasovú dramaturgiu na VŠMU. Knižku Ema a Barón napísala pre svoju milovanú dceru Emu. Zuzana Predmerská  vlastným menom Blahutová, spisovateľka a milovníčka literatúry, pôsobí v obchodnej sfére a venuje sa psychoanalýze. Knižku napísala pre svojho milovaného mopslíka Baróna.


Zaradené v


Podrobnosti

  • Formát: 140 × 125 mm
  • Váha: 64 g
  • Rok vydania: 2017
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 8588006171075