obálka: Návod na prežitie pre ženu ( nové uprav. vydanie)

Návod na prežitie pre ženu ( nové uprav. vydanie) (2020)

Autor: Bukovský Igor
Vydavateľstvo: AKV - Ambulancia klinickej výživy
Bežná cena knihy: 26,90 €
Naša cena: 25,56 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Dr. Igor Bukovský napísal a vydáva dlhoočakávaný „Návod na prežitie pre ženu“. Aj v tejto knihe, ktorá má ako prvá kniha slovenského autora multimediálny charakter, ide hlavne o zdravie, pretože s ním sú všetky krásne maličkosti sveta ešte krajšie a vzácnejšie. Vtipne, ale pokorne a s úctou k zdravému rozumu vás inšpiruje k pozitívnym životným zmenám.

Z úvodu ku knihe:

„Staráme sa o svoje zdravie preto, lebo je to lepšie a prirodzenejšie – robia tak múdri ľudia, ktorí poznajú hodnotu zdravia. Z času na čas však dostávame životnú lekciu z ťažkej pravdy, že hoci urobíme (z nášho pohľadu) všetko správne a dobre, nestane sa to, čo sme si želali. . . Nie, život nie je strelnica, na ktorej si každý za svoje skutky (alebo peniaze) môže vystreliť toho najväčšieho maca.

Každý deň skúšam žiť dobrý život a byť dobrým človekom. Padám a vstávam. Všetci padáme, no vstávajú iba niektorí. Pridáte sa? Nech sa totiž vonku deje čokoľvek, telo, srdce a duša sa nemusia s veľkým potešením váľať v blate. “

Charakteristika knihy:

Reprezentatívna kniha na denné čítanie – skvelý darček pre každú ženu. Špeciálne určená ženám (hoci nielen im) vekovej kategórie 20 – 70 rokov. Stručné a prehľadné členenie (1. časť - "Vaše telo", 2. časť - "Váš deň"). Okrem informácií kniha obsahuje aj rozhovory s inými špecialistami aj známymi a zaujímavými ženami. Rozšírený obsah: pomocou priameho prístupu (QR kódy) sa čitateľky dostanú k rozšírenému multimediálnemu obsahu knihy. Skvelá hudba: 42 pesničiek, ktoré ste ešte možno nepočuli, ale určite stoja za to, vybral a okomentoval autor knihy – môžete si ich vypočuť pomocou priameho prístupu cez QR kódy (alebo stránku www. akv. sk)

Prednosti knihy :

Ľahké, pútavé a vtipné čítanie: text je prehľadne štrukturovaný a informácie sú podávané formou rozhovoru s čitateľom. Aktuálne a nové informácie: kniha používa informácie aj z roku 2013.

Multimediálny charakter – kniha využíva nové formy prístupu k rozšírenému obsahu. Domáci autor – slovenské reálie: na rozdiel od podobných kníh, ktoré sú prekladom zahraničných diel, reálie tejto knihy vychádzajú zo slovenských pomerov. Názorné, praktické a zrozumiteľné informácie: obrázky, grafy a tabuľky, ktoré si budete dlho pamätať.



Podrobnosti

  • Počet strán: 344
  • Väzba: pevná
  • Rok vydania: 2020
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788089719105