obálka: Ako sa modliť

Ako sa modliť (2020)

Autor: Greig Pete
Vydavateľstvo: Kumran
Bežná cena knihy: 9,90 €
Naša cena: 9,41 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Pete Greig sa už viac ako dvadsať rokov venuje vyučovaniu na tému modlitba a stojí na čele hnutia nepretržitých modlitieb. Až teraz sa po prvý raz rozhodol odpovedať na otázku, ktorú si kladie každý z nás: Ako sa modliť?

Všetci sa modlia. Pre nikoho to však nie je ľahké. Každému z nás sa zíde pomoc.

Tento praktický úvod do najväčšieho životného dobrodružstva vás vovedie do hlbšieho vzťahu s Bohom, pomôže vám byť sústredenejším a jasnejšie rozlišovať Boží hlas, pomôže vám pochopiť vaše sklamania a vzbudí očakávanie zázračných prelomov. Knižka je plná úprimnej, ťažko získanej múdrosti a popretkávaná príbehmi zo života niektoré budú úsmevné, iné dojímavé, ale určite budú cenným podnetom pre váš modlitebný život.

Krok za krokom rozoberá Modlitbu Pána a dotýka sa týchto deviatich aspektov modlitby:

ticho, zvelebenie, prosebná modlitba, príhovorná modlitba, vytrvalosť, kontemplácia, počúvanie, vyznávanie a duchovný boj.

Knižka Ako sa modliť je jednoduchým a prelomovým návodom na modlitbu, na ktorý sme všetci čakali. Pochádza z pera jedného z najhĺbavejších a najprorockejších rečníkov súčasnosti a je určená tým, ktorí sa modlia už roky, ale aj tým, ktorí netušia, ako s modlitbou začať.



Podrobnosti

  • Počet strán: 264
  • Väzba: brožovaná
  • ISBN: 978-80-89993-22-2
  • Rok vydania: 2020
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788089993222