obálka: Zdraví papkáči

Zdraví papkáči (2019)

Autor: Romana Cibulková
Vydavateľstvo: Fitshaker
Bežná cena knihy: 28,50 €
Naša cena: 27,08 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Jednoducho, doma s láskou pripravené jedlo z poctivých surovín bude tým najlepším do detského bruška Dbajme na správnu výživu našich drobcov odmalička. Jedinečnosť, odborná časť a viac ako 100 receptov od prvých príkrmov do 3 rokov. Chystáš sa na tú najkrajšiu „dovolenku“ alebo si ju už plnými dúškami užívaš aj so svojim drobcom? Kniha Zdraví papkáči ukrýva v sebe cenné rady a odpovede na otázky, ktoré sa vynárajú v hlave každej budúcej mamičky ešte pred príchodom dieťatka na svet. V takmer 300 stranovej publikácii nájdeš okrem receptov, ktoré pochádzajú z kuchýň odborníkov na výživu, trénerov a tréneriek, ktorí sú doma zároveň aj rodičmi (ako napríklad Mirka Luberdová, Denisa Lipovská, Lea Vršecká či Tina Zlatoš Turnerová), aj „postreh špióna“ - cenné informácie súvisiace s receptom a benefity použitých ingrediencií od našej odbornej garantky knihy - RNDr. Barbary Svieženej, PhD.

Všímaš si, že tvoj drobec nadobúda pocit, že jeho strava na tanieriku je odlišná ako tá tvoja a odmieta ju papať? Prezradíme ti návod „ako na to“, aby sa spoločne najedla celá rodinka. Variáciu receptu pre dospelákov nájdeš označenú v rámčeku „nech sa naje celé rodina“.

Či už chceš pripraviť chutnú polievočku, neodolateľné hlavné jedlo bez mäsa alebo chutný snack na výlet, všetko nájdeš prehľadne rozdelené do jednotlivých kategórii a v časovej súslednosti zoradené podľa veku dieťatka. V hlave sa ti vynára myšlienka ohľadom alergénov a nevhodnosti jednotlivých ingrediencií? Snažili sme sa myslieť naozaj na všetko. Každý recept je označený aj z pohľadu alergénov – či už hľadáš niečo bez lepku, bez laktózy, vhodné pre vegánov či bez pridaného cukru, v knihe Zdraví papkáči určite nájdeš.

Navyše každého rodiča iste poteší tabuľka zavádzania potravín, aby ste dieťatku dopriali čo najplnohodnotnejšiu stravu, a tak mali pod palcom jeho zdravý vývin. Nech hľadáš akúkoľvek odpoveď na otázku, pamätaj však na to, že každé dieťatko je jedinečné a vždy je dôležité sledovať reakcie drobca ;)

V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdeš:

jednoduché odporúčania pre správnu výživu dieťatka;
presný návod, ako na prvé príkrmy;
praktickú tabuľku zaraďovania potravín;
rozsiahlu teóriu písanú špecialistkou na stravovanie detí s dlhoročnými skúsenosťami – RNDr. Barbarou Svieženou, PhD.;
viac ako 100 chutných receptov (nielen) pre deti do 3 rokov;
k detským jedlám aj verzie pre celú rodinu;
návod ako by mal vyzerať vyvážený jedálny lístok dieťatka;
odpovede na základnú otázku „Koľko je dosť?“
návod ako na postupné zavádzanie rôznych druhov jedál počas prvých 2 mesiacov;
tipy do kuchyne (výber potravín, kde nakupovať, ako uskladňovať, ako tepelne upravovať);
  • BONUS Užitočný ebook z dielne odbornej garantky RNDr. Barbary Svieženej, PhD. - Ako rozvíjať detskú imunitu


Podrobnosti

  • Počet strán: 295
  • Formát: 210 × 270 mm
  • Váha: 1500 g
  • Väzba: pevná
  • Rok vydania: 2019
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788089938063