obálka: Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania (2018)

Autor: Zeleňáková Lucia
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Bežná cena knihy: 10,60 €
Naša cena: 10,07 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je podporovaný informáciami v týchto oblatiach: procesy prebiehajúce v zariadeniach spoločného stravovania, hygiena výroby, prípravy a podávania pokrmov, prevádzková a osobná hygiena, sanitácia vrátane deratizácie a dezinfekcie, manipulácia s odpadmi. Čitatelia sa zoznámia s problematikou alergénov a ich ozančovaním v stravovacích službách, dozvedia sa o hygiene výroby chladených, marazených a termosterilizovaných pokrmov, o hygiene výroby a predaja zmrzliny, ľahodkárskych a cukrárských výrobkov, či o zásadách stánkového a iného ambulantného predaja potravín, pokrmov a nápojov.



Podrobnosti

  • Počet strán: 304
  • Formát: 175 × 245 mm
  • Váha: 668 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-552-1806-9
  • Rok vydania: 2018
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788055218069