obálka: Slepá ulička

Slepá ulička (2022)

Autor: Fieldingová Joy
Vydavateľstvo: Ikar
Bežná cena knihy: 14,90 €
Naša cena: 14,16 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Každý z nich má motív a každý vlastní zbraň

Skromná, nenápadná ulička v Palm Beach Gardens na Floride nie je miesto, kde by sa diali šokujúce udalosti. Rovnaké jednoposchodové domy v pastelových farbách, výstavné trávniky a cestičky lemované kvetmi. Dokonalá idylka pre päť rodín, ktoré tu vedú navonok obyčajné, miestami až nudné životy. No istej júlovej noci zaznejú dva výstrely. Kto potiahol spúšť a prečo? Bola to perfekcionistka Maggie alebo jej muž Craig, ktorý nezvládol ďalej žiť podľa manželkiných očakávaní? V snahe zachrániť manželstvo sa rozhodli s deťmi presťahovať na Floridu. Démoni minulosti si ich však našli aj tam.
Možno za streľbou stojí manželský pár Nick a Dani. Obaja sú úspešní a uznávaní doktori, ale skrývajú množstvo nepríjemných tajomstiev. Možno pretiekol pohár trpezlivosti starej dáme Julii Fisherovej. Pred časom k sebe prichýlila problémového vnuka, ktorý prevrátil jej pokojný život naruby. Alebo sa stala obeťou ona? S myšlienkou zabiť seba a svoju ženu sa pohráva aj Sean. Prišiel o prácu v prestížnej reklamnej agentúre a pocit zlyhania utápa v alkohole.
Ani Aiden a Heidi nemajú ustlané na ružiach. Ich manželstvo sa otriasa v základoch a nepomáha ani ustavičné zasahovanie Aidenovej matky/svokry. Jedno je isté. Trpezlivosť má svoje hranice. Komu na dvere zaklopala smrť?

Z anglického originálu Cul-de-sac (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2021) preložila Tamara Chovanová.



Podrobnosti

  • Počet strán: 368
  • Formát: 136 × 208 mm
  • Váha: 430 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-551-8508-8
  • Rok vydania: 2022
  • EAN: 9788055185088