obálka: Životná sila

Životná sila (2023)

Autor: Tony Robbins
Vydavateľstvo: Tatran
Bežná cena knihy: 39,90 €
Naša cena: 37,91 
  (zľava 5 %)

posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Čo ak existujú vedecké objavy, ktoré vás v okamihu zbavia obáv o svoje zdravie či strachu z chorôb a zo starnutia? Čo ak by ste získali informácie o prelomových objavoch a technológiách, aké majú k dispozícii svetoví športovci či iní významní ľudia? Žijeme vo svete plnom strachu a neistoty. Je nesmierne náročné zorientovať sa v ňom a dospieť ku skutočne užitočným a vierohodným poznatkom. Dnes však odborníci v oblasti regeneračnej medicíny vyvíjajú diagnostické nástroje aj bezpečné a účinné liečebné metódy, ktoré vám pomôžu zahnať všetky obavy a nájsť odpovede na každú otázku. Keď lekári oznámili Tonymu Robbinsovi, že jeho zdravotné problémy sú nezvratné, na vlastnej koži si overil ohromujúce účinky novej regeneračnej technológie. Nielenže mu zázračne pomohla, ale vďaka nej sa cíti lepšie ako kedykoľvek predtým. V rozhovoroch s vyše stovkou popredných svetových odborníkov z oblasti medicíny a vedy sa dozvedel o množstve skutočných prípadov uzdravenia a pokrokoch v medicíne. Opierajúc sa o tieto poznatky vypracoval návod na obnovenie životnej sily, aby pomohol ľuďom na celej planéte.

Táto kniha je určená pre všetkých počnúc vrcholovými športovcami po tých, čo sa túžia uzdraviť z údajne nevyliečiteľných chorôb či iných problémov, ale aj tých, ktorí si chcú len jednoducho zvýšiť hladinu energie a sily. Nájdete tu odpovede, ktoré môžu zmeniť a dokonca zachrániť váš život či život vašich blízkych. Ak sa chcete ráno zobúdzať plní energie a odolnejší voči stresu aj chorobám a získať návod, ako prekabátiť biologické hodiny, Životná sila vám ukáže cestu. Najnovšie objavy zo sveta medicíny a technológií vám pomôžu zvýšiť vašu energiu a silu, predísť chorobám a predĺžiť si život.

„V tejto knihe Tony Robbins zhromaždil najdôležitejšie vedomosti, ktoré vám pomôžu udržať si špičkový výkon, zdravie a vitalitu.“ CRISTIANO RONALDO

„Životná sila je esenciou sily. Tony Robbins a Peter Diamandis zrozumiteľne vysvetľujú najnovšie vedecké a medicínske pokroky a posuny v oblasti životného štýlu, ktoré všetkým pomôžu zachovať si zdravie a predĺžiť život. Je to povinné čítanie pre každého, kto chce optimálne fungovať a chrániť sa pred chorobami, ktoré sa môžu objaviť v budúcnosti.“ DAVID SINCLAIR, PhD., profesor genetiky na Lekárskej fakulte Harvardovej univerzity, riaditeľ Centra Paula F. Glenna na výskum biológie starnutia na Harvardovej univerzite, autor bestsellera Lifespan

ČO VŠETKO VÁM PRIBLÍŽI ŽIVOTNÁ SILA? ENERGIA: Vďaka prirodzenej zlúčenine, ktorá poháňa v tele energiu na bunkovej úrovni, pocítite okamžité zvýšenie energie SILA: Zvýšite svalovú hmotu a hustotu kostí a zrýchlite metabolizmus pomocou vedecky overeného 10-minútového tréningu (stačí raz týždenne!). SÚSTREDENIE a NÁLADA: Jednoduché kroky vám pomôžu skoncentrovať sa, zlepšiť si náladu a vitalitu bez kofeínu či iných stimulantov. UZDRAVENIE a REGENERÁCIA: Dočítate sa, prečo vrcholoví športovci ako Tiger Woods, Rafael Nadal či Cristiano Ronaldo využívajú regeneračnú medicínu na zotavenie sa zo zranení v rekordne krátkom čase. KMEŇOVÉ BUNKY: Pomáhajú zahojiť roztrhnuté väzy, pacientom po mŕtvici pomôžu znovu ovládať končatiny a vyliečia leukémiu u detí. ZÁVISLOSŤ: Terapeutická technológia dokáže vypnúť tlak závislosti bez použitia liečiv. ÚZKOSŤ a POSTTRAUMATICKÝ SYNDRÓM: Nová injekcia pomôže ľuďom trpiacim úzkosťou či PTSP. BOLESTI CHRBTA: Zbavte sa bolestí chrbta bez liekov pomocou troch nových účinných vedeckých objavov. CHUDNUTIE: Dve nové riešenia, ktoré potláčajú hlad, pričom jedno z nich dosiahlo priemerný úbytok hmotnosti 22 kilogramov. RAKOVINA: Najsľubnejšie alternatívy chemoterapie a ožarovania. Revolučný krvný test, ktorý odhalí viac ako 50 typov rakoviny, skôr ako sa objavia príznaky.

SRDCOVÉ CHOROBY: Nový test umelej inteligencie, ktorý dokáže predpovedať ochorenia srdca 5 až 10 rokov vopred a navrhnúť postup, ako im predísť. CUKROVKA: Liek za pár centov, ktorý bezpečne lieči cukrovku 2. typu a navyše chráni pred rakovinou, srdcovými chorobami a Alzheimerovou chorobou. ALZHEIMER: Technológia úpravy génov CRISPR na zmiernenie príznakov Alzheimerovej choroby, ako sú úzkosť a depresia.

TONY ROBBINS je podnikateľ, autor bestsellerov New York Times a filantrop, ktorého spoločnosť Accenture zaradila medzi 50 najväčších podnikateľských inovátorov na svete. Je lídrom, na ktorého sa obracajú iní lídri: koučoval mnohých významných svetových športovcov, osobnosti šoubiznisu, generálnych riaditeľov z rebríčka Fortune 500 a štyroch prezidentov USA. Tony Robbins je buď zakladateľom, partnerom, alebo prvým investorom viac ako 100 súkromných firiem s celkovým obratom vyše 7 miliárd dolárov ročne. Vďaka filantropii a partnerstvu s organizáciou Feeding America poskytol ľuďom v núdzi viac ako 800 miliónov porcií jedla a do roku 2025 plánuje zabezpečiť 1 miliardu jedál. PETER DIAMANDIS, M. D. je autorom bestsellerov New York Times a spoluzakladateľom spoločností Singularity University, Human Longevity a Celularity a tiež zriaďovateľom spoločnosti Bold Capital Partners. Je tiež výkonným predsedom spoločnosti XPRIZE. Má tituly z molekulárnej genetiky, ktorú študoval na Massachusettskom technickom inštitúte, a doktorát z Lekárskej fakulty Harvardovej univerzity. ROBERT HARIRI, M. D., PhD. je uznávaným neurochirurgom, biomedicínskym vedcom a podnikateľom v oblasti biomedicíny a letectva. Je spoluzakladateľom a predsedom spoločnosti Celularity. Pred spoločnosťou Celularity doktor Hariri založil a ako generálny riaditeľ viedol spoločnosť Anthrogenesis Corporation, pod ktorú patrí aj spoločnosť Celgene Corporation, a je tiež spoluzakladateľom genómovej spoločnosti Human Longevity.

Autori sa zaväzujú, že celý zisk z predaja tejto knihy pôjde na charitatívny projekt Feeding America na odvrátenie potravinovej krízy v USA. Zo zisku podporia aj ďalšie vedecké objavy v oblasti liečby rakoviny, srdcových chorôb, Alzheimerovej choroby a starnutia.



Podrobnosti

  • Počet strán: 632
  • Formát: 148 × 233 mm
  • Váha: 774 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-222-1386-8
  • Rok vydania: 2023
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788022213868