obálka: Stávka na víťaza

Stávka na víťaza (2024)

Autor: Gaľová Marcela
Vydavateľstvo: Agaton
Bežná cena knihy: 14,00 €
Naša cena: 13,30 
  (zľava 5 %)

posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Príbeh lásky a zrady vo svete biznisu, finančných trhov a ambícií mocných. Hľadanie krásy a zmyslu života, osobného úspechu uprostred tragických zlyhaní. Všetko sa začína, keď sa Thomas Greg bohatý investor zamiluje do parížskej umelkyne. Tá záhadne zmizne a Thomasovi sa život obráti naruby. Je obvinený z vraždy a z finančných podvodov. Podarí sa hlavnému hrdinovi vymaniť z reťazí intríg, honby za bohatstvom, burzových machinácii a rodinných stereotypov new yorskej smotánky? Nájde svoju lásku, odkryje svoje životné poslanie a očistí svoje meno od podozrenia z vraždy? Hoci sa dej akčného trileru odohráva na Wall Street a v iných svetových veľkomestách Londýn, Singapur, Paríž, v prostredí finančných trhov i umenia, predsa len popisuje najužšie rodinné vzťahy poznačené mocou a bohatstvom. Ide o moderné a akčné dielo, ktoré by oslovilo každého, kto popri svojej kariére hľadá aj hlbší zmysel svojho života. Ak čitateľa privedie aj k hlbšiemu zamysleniu nad hodnotou peňazí a rodinných vzťahov, potom to čítanie stálo za to.

Biografia autorky: Marcela Gaľová je spisovateľka, ktorej vášeň pre knihy sa pretavila do literárnej tvorby a celého životného štýlu. Jej tvorba je rôznorodá, ako sám život. Nájdete v nej krimi, triler, sci-fi, romantiku, ako aj e knihy z edície Fitness. Je majiteľkou štúdia Agaton v Bratislave, kde pracuje na rozvíjaní kreatívnych talentov prostredníctvom koučingu, a športového poradenstva so zameraním na Pilates.

Vyšli jej knihy Alternatíva, Ikar 2012, Muži s vôňou, Marenčin PT.2023, čoskoro vyjde Miluj ma, alebo zabi! Vydavateľstvo Naše vojsko,2024



Podrobnosti

  • Počet strán: 208
  • Formát: 132 × 206 mm
  • Váha: 322 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-974791-0-7
  • Rok vydania: 2024
  • EAN: 9788097479107