obálka: Kuriatko v kastrůlku česko-slov.slov.-český slovník gastronómie

Kuriatko v kastrůlku česko-slov.slov.-český slovník gastronómie (2012)

Autor: Hudecová-Podhorná Soňa
Vydavateľstvo: Kontakt
Bežná cena knihy: 5,00 €
Naša cena: 3,00 
  (zľava 40,1 %)

posielame do 3-21 dní v závislosti od dostupnosti u dodávateľa


Informácie o knihe

rvé vydanie Výkladového slovníka gastronómie prináša viac než 5 200 slovenských a českých výrazov z oblasti gastronómie.

Každý záujemca o kuchyne oboch národov môže vďaka tomuto slovníku ľahšie čerpať z kníh, časopisov i internetových stránok v češtine i slovenčine. Publikácia zároveň ponúka viac než klasický slovník – mnohé heslá sú doplnené o zaujímavé fakty, skúsenosti českých a slovenských profesionálov, recepty národných i regionálnych špecialít, starodávne výrazy a synonymá. Obsahuje aj názvy jedlých húb, riečnych i morských rýb a plodov mora, bylín a korenín, či druhov mäsa. Keďže je slovník koncipovaný obojstranne, má široké použitie a nájde si svojich čitateľov medzi laikmi i profesionálmi v Čechách aj na Slovensku.



Podrobnosti

  • Počet strán: 193
  • Formát: 190 × 270 mm
  • Váha: 761 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-971059-0-7
  • Rok vydania: 2012
  • EAN: 9788097105907