obálka: Andělé života a smrti

Andělé života a smrti (2003)

Autor: Baertz Liselotte
Vydavateľstvo: Fontána
Bežná cena knihy: 12,81 €
Naša cena: 12,17 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Autorka je známou duchovnou terapeutkou. Vo svojej knihe zobrazuje do podrobností celkový proces života, smrti a nového zrodenia. Zmieňuje sa aj o úlohe anjelov v tomto dianí. Ukazuje sa, že vyššie bytosti určujú náš život a smrť s nám len ťažko predstaviteľnou múdrosťou. Nikto nie je sám! Aj v najťažších hodinách nad nami držia ochrannú ruku anjeli života a smrti.

Autorka tejto "Západnej knihy mŕtvych" patrí k najskúsenejším terapeutkám a duchovným učiteľkám v nemecky hovoriacich krajinách. Už vyše tridsať rokov sprevádza ľudí na ich vnútornej ceste, a keď sa naplní ich čas, vedie je až za prah nášho sveta - do ríše svetla. Svojimi duchovnými dielmi otvára bránu do vnútorného sveta a preniká do tajomstva života a smrti. Čerpá pri tom z hlbokých vlastných skúseností, v ktorých je do veľkých podrobností zachytený celkový proces zrodenia, života, smrti a nového narodenia. Zmieňuje tiež úlohu, ktorú v tomto dianí zohrávajú anjeli.

Zdá sa, že vyššie bytosti náš život i smrť určujú s múdrosťou, ktorá je nám len ťažko predstaviteľná. Nikto nie je sám: aj v najťažších hodinách držia "anjeli života a smrti" svoju ochrannú ruku nad svojimi chránencami.

Liselotte Baertzovej sa podarilo sprehľadniť veľké tajomstvo príchodu na tento svet aj odchode z neho a urobiť všetko zrozumiteľnejším nášmu chápaniu. Táto kniha je nielen zdrojom nového poznania a vhľadu, ale predovšetkým útechy a nádeje.



Podrobnosti

  • Počet strán: 116
  • Formát: 145 × 210 mm
  • Väzba: pevná
  • Rok vydania: 2003
  • Jazyk: český
  • EAN: 9788073360672