obálka: Túlavé duše

Túlavé duše (2006)

Autor: Paverová Michelle
Vydavateľstvo: Enigma
Bežná cena knihy: 9,20 €
Naša cena: 8,74 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Túlavé duše – druhá zo série šiestich kníh tvoriacich Kroniku temného dávnoveku, ktorá vás zavedie do doby kamennej. V prvej knihe, Brat Vlk, dvanásťročný chlapec Torak a vlčie mláďa bojujú proti zlu v podobe medveďa – démona, ktorý chce zničiť všetko živé v Lese.

V Túlavých dušiach sa Torak, chlapec z Lesa, čo rozumie reči vlkov, ocitá na Tuleňom ostrove, vo svete skalných štítov, burácajúcich vodopádov a strmých útesov s orlími hniezdami. Spoznáva život morských klanov, úzko spätý s Morom a jeho obyvateľmi – tuleňmi, rybami, veľrybami a dravými kosatkami.

Torak sa necíti dobre v tomto cudzom a nevľúdnom svete – chýba mu Les, chýba mu brat Vlk. Dobre však vie, prečo je tam – on jediný môže nájsť liek proti strašnej chorobe, ktorá vypukla v Lese. Stopa ho priviedla k Moru... Aj druhý Torakov príbeh, nazvaný Túlavé duše, je o boji so zlom a zákernosťou, s hrozbou ktorú nevidno. Je o oddanosti a sile priateľstva, o objavovaní seba samého a poznávaní vlastných možností. Je o odhaľovaní tajomstiev, ktoré zmenia celý ďalší život Toraka, chlapca s túlavými dušami.



Podrobnosti

  • ISBN: 80-89132-31-6
  • Rok vydania: 2006
  • EAN: 9788089132317