obálka: Pracovný zošit z biológie pre 5. ročník ZŠ

Pracovný zošit z biológie pre 5. ročník ZŠ (2009)

Autor: Hantabálová Ida
Vydavateľstvo: Mapa Slovakia
Bežná cena knihy: 2,60 €
Naša cena: 2,47 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Pracovný zošit je koncipovaný v súlade s obsahovým zameraním novej školskej reformy a na svojich stránkach sa zaoberá flórou a faunou biotopov lesa, vôd a brehov, polí a lúk. Korešponduje aj s novou učebnicou.

Oproti pôvodnému vydaniu došlo k preformulovaniu viac ako polovice úloh: zmenšil sa počet úloh, v ktorých žiaci dopĺňajú len slová do viet, viaceré úlohy sa preformulovali tak, aby žiaci tvorili vlastné myšlienky.

Opravila sa chybná terminológia.

Nové a kvalitnejšie obrázky.

V zošite je dostatok priestoru na poznámky žiaka a to na každej strane, vďaka tomu už nie je potrebné používať k pracovnému zošitu ďalší poznámkový zošit.

K zošitu sme spracovali výberové témy a predtlač na praktické cvičenia, ktoré sú k dispozícii v Školskom klube.

OBSAH:

Poznávame prírodu - Ako žije les - Lesné dreviny - Význam lesných drevín - Lesné mikroorganizmy a nekvitnúce byliny - Lesné kvitnúce byliny - Lesné huby a lišajníky - Lesné bezstavovce - Iné lesné bezstavovce - Lesné obojživelníky a plazy - Lesné vtáky - Lesné cicavce - Voda a jej okolie - Vodné rastliny - Brehové rastliny - Drobné vodné živočíchy - Vodné bezstavovce - Hmyz žijúci vo vode - Vodné a brehové stavovce, ryby - Obojživelníky a plazy vo vode a na brehu - Vodné vtáky - Vodné cicavce - Lúky, pasienky a polia - Lúčne rastliny a huby - Poľné plodiny, obilniny - Krmoviny - Olejniny a okopaniny - Lúčne a poľné bezstavovce - Iné lúčne a poľné bezstavovce - Obojživelníky a plazy na lúkach a poliach - Lúčne a poľné vtáky - Lúčne a poľné cicavce



Podrobnosti

  • ISBN: 9788080672195
  • Rok vydania: 2009
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788080672195