obálka: PROS A DOSTANEŠ + PROS A DOSTANEŠ 2 + DOVOĽ SI TO, ČO CHCEŠ + POCITY

PROS A DOSTANEŠ + PROS A DOSTANEŠ 2 + DOVOĽ SI TO, ČO CHCEŠ + POCITY

Komplet

Autor: Hicks Esther
Vydavateľstvo: Eugenika
Bežná cena knihy: 33,20 €
Naša cena: 31,54 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

KOMPLET 4 POPULÁRNYCH KNÍH ZA VÝHODNÚ CENU!

Pros a dostaneš! - Kniha podrobne a logicky vysvetľuje, prečo sa vám doteraz nesplnilo to, po čom túžite, a ako dosiahnuť, aby sa to splnilo. Tajomstvo spočíva v postupnej zmene vašich vibrácií. To sa dosahuje cieleným usmerňovaním myšlienok, pričom sa riadite svojimi pocitmi. Ak vám doteraz nefungovalo pozitívne myslenie, tu pochopíte príčiny. 22 originálnych postupov, cvičení a hier, ktoré to pomôžu lepšie pochopiť.

Pros a dostaneš 2 - Pokračovanie unikátnej knihy, ktorá do najmenších podrobností vysvetľuje, ako si utvárame svoj život a tú realitu, ktorú prežívame. Dozviete sa, že základom všetkého sú opakované, výrazné myšlienky, ktoré sa stávajú naším presvedčením a ktoré v nás vzbudzujú silné emócie. Naučíte sa, ako takéto myšlienky cielene usmerňovať tak, aby sme si do života privolali iba to, čo chceme a čo sa nám páči.

Pocity - Kniha vysvetľuje, prečo v živote prežívame určité veci, alebo prečoe nemáme to, po čom túžime. Kľúčom sú naše myšlienky, a to aj tie, ktoré si neuvedomujeme. Pre lepšie uvedomenie máme skvelú pomôcku: Naše pocity. Tie nám v ktorejkoľvek chvíli prezradia, aké máme myšlienky a k čomu smerujeme. Všímajte si, ako sa cítite, primerane tomu meňte svoje myslenie a uvidíte, že sa budete mať čoraz lepšie!

Dovoľ si to čo chceš - Jedinečné vysvetlenie toho, ako si utvárame svoje životy, ako naše myslenie ovplyvňuje všetko, čo zažívame, a ako nám naše pocity ukazujú, k čomu smerujeme. Nájdete tu konkrétne návody a príklady na zmenu k lepšiemu vo všetkých dôležitých životných oblastiach. Reálny a podrobný rozbor procesu, akým sa formuje naše myslenie a život.



Podrobnosti

  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 39123