obálka: Zrýchlené učenie

Zrýchlené učenie (2008)

Autor: Best Brin
Vydavateľstvo: Hemisféry
Bežná cena knihy: 7,99 €
Naša cena: 7,59 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Táto kniha je o spôsobe učenia, ktorým maximálne zvýšite šance študentov na využitie ich možností. Poskytuje okruh praktických, odskúšaných a overených stratégií a techník, ktoré sa ukázali ako prínosné. Ale pozor — musíte byť pripravení a veriť vo vyžadované účinné spôsoby učenia! K zrýchlenému učeniu dochádza, ak učitelia prihliadajú na spôsob, ktorým sa náš mozog učí najefektívnejšie. Je založené na najnovšom výskume fyziológie mozgu a na štúdiách najúčinnejších metód učenia z celého sveta.

Cieľom tejto knihy je zhromaždiť v praktickom vreckovom formáte všetky informácie, ktoré potrebujete, aby ste mohli využiť metódy zrýchleného učenia vo svojej triede. Na jej stránkach nájdete množstvo rád, ktorých výsledkom po záväznom uplatnení bude záujem o učenie, po akom túži mnoho učiteľov.

Na konci knihy nájdete systém sebahodnotenia, ktorý vám pomôže posúdiť, ako ďaleko ste sa v rámci kontinuity zrýchleného učenia dostali vo svojej vlastnej triede. Tento systém vám tiež umožní zaznamenať, čo je potrebné urobiť, aby ste sa mohli dostať na ďalšiu úroveň.



Podrobnosti

  • ISBN: 978-80-9694-766-9
  • Rok vydania: 2008
  • EAN: 9788096947669