obálka: INFORMATICKÁ VÝCHOVA PRE 4. ROČNÍK ZŠ - PRACOVNÁ UČEBNICA

INFORMATICKÁ VÝCHOVA PRE 4. ROČNÍK ZŠ - PRACOVNÁ UČEBNICA

Kibiho výlet

Autor: Mosná Martina
Vydavateľstvo: Aitec
Bežná cena knihy: 4,41 €
Naša cena: 4,19 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Záverečný diel série učebných materiálov z informatickej výchovy pre 1. stupeň ZŠ s kompletnou softvérovou podporou. Učivo je prehľadne spracované v graficky oddelených častiach: učebnicovej a pracovnej časti. Učebnicová časť vysvetľuje nové pojmy a postupy práce s počítačom, pracovná časť obsahuje úlohy na nácvik a zdokonaľovanie nových zručností. Precvičovanie učiva formou základných a nepovinných úloh umožňuje organizovať vyučovanie aj pri nedostatku počítačov a delení tried na skupiny. Priebežne sú zaradené aplikačné úlohy na použitie získaných vedomostí a zručností pri riešení komplexného problému. Súčasťou učebnice je 6 projektových hárkov s premyslenými a overenými podrobnými návrhmi dlhodobých i krátkodobých projektov. Žiak pracuje súbežne s dostupným softvérom a tiež so špeciálne vytvoreným softvérom, ktorý dostane učiteľ na multimediálnom disku (MMD). MMD získa učiteľ zdarma ako bonus k objednávke pre celú triedu (resp.pre skupinu, ak sa trieda delí). Platnosť multilicencie je vždy na daný školský rok. Textový výklad v učebnici podporujú výukové videá na MMD, zaradený je elektronický didaktický test učiva 4. ročníka a veľký záverečný test na diagnostiku zvládnutia hlavných cieľových kompetencií učiva 2. – 4. ročníka podľa ISCED 1. Metodická podpora pre učiteľa je súčasťou MMD vo forme užitočných komentárov a riešení úloh a zahŕňa tiež nevyhnutné technické informácie. Titul je súčasťou novej série Informatická výchova pre 1. stupeň ZŠ (so softvérovou podporou) autoriek M. Mosnej, Z. Ščasnej. Séria zaručuje koncepčné, obsahové a pojmové prepojenie učiva informatickej výchovy v jednotlivých ročníkoch 1. stupňa ZŠ a kompletnú softvérovú podporu k preberanému učivu.

Multimediálny disk k pracovnej učebnici Informatická výchova pre 4. ročník ZŠ autoriek M. Mosnej, Z. Ščasnej je určený pre operačný systém Windows XP a vyššie, 800 MB na pevnom disku.

Disk obsahuje: + Inštalátor softvéru: inštalačný program pre operačný systém Windows, + Edukačný softvér: všetky potrebné programy, aplikácie a hry pre prácu s pracovnou učebnicou, + Edukačné filmy: výukové inštruktážne videá k učivu v pracovnej učebnici, + Metodickú podporu: metodické komentáre pre učiteľa. + MMD získa učiteľ zdarma ako bonus k objednávke pre celú triedu (resp. pri delení triedy pre skupinu). + Platnosť multilicencie pre celú triedu je vždy na daný školský rok.



Podrobnosti

  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788089375714