obálka: Francúzština slovníček

Francúzština slovníček (2013)

...nielen pre začiatočníkov

Vydavateľstvo: Lingea
Bežná cena knihy: 6,79 €
Naša cena: 6,45 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Úplne nový vreckový francúzsko-slovenský a slovensko-francúzsky slovník, v ktorom nájdete bežne používanú slovnú zásobu súčasnej francúzštiny. Oceníte ho nielen na cestách a pri práci, ale aj pri štúdiu jazyka v škole alebo v jazykovom kurze. Pomôže vám dohovoriť sa a poradiť si v každodenných situáciách, presnejšie sa vyjadrovať a lepšie komunikovať.

Heslá i preklady sme starostlivo vyberali tak, aby ste v slovníku našli najčastejšie používané slová a slovné spojenia, a to ako spisovné (vrátame hovorových), tak aj nespisovné. Pri spracovaní hesiel sme vychádzali z najnovších francúzskych výkladových slovníkov renomovaných nakladateľstiev (Petit Robert, Petit Larousse, Hachette encyclopédique a i.). Namiesto mnohých, dnes už nepoužívaných či zastaraných výrazov vám náš slovník ponúka množstvo nových pojmov a termínov rozšírených v súčasnosti.

Aby sa vám so slovníkom pracovalo čo najlepšie, pridali sme k heslám okrem samotných prekladov ďalšie doplňujúce informácie. Spresňujúce poznámky a štylistické príznaky vám pomôžu vybrať najvhodnejší výraz. Množstvo ustálených spojení, príkladov a väzieb vám zase napovie, ako slovo alebo spojenie najlepšie použiť vo vete.

Veríme, že vám slovníček bude užitočným pomocníkom.



Podrobnosti

  • Počet strán: 639
  • Formát: 85 × 158 mm
  • Väzba: brožovaná
  • Rok vydania: 2013
  • Jazyk: francúzsky, slovenský
  • EAN: 9788081450242