obálka: Za svalmi a silou

Za svalmi a silou (2012)

Autor: McRobert Stuart
Vydavateľstvo:
Bežná cena knihy: 27,90 €
Naša cena: 26,51 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Kniha Za svalmi a silou je slovenským prekladom originálnej revolučnej knihy Beyond Brawn od známeho autora Stuarta McRoberta, ktorý je uznávaným autorom viacerých revolučných kníh o kulturistike a silovom tréningu pre typických ťažko priberajúcich ľudí. Sám má vyše 35-ročné skúsenosti s tréningom.

Kniha je medzinárodným bestsellerom od roku 1998 a mnohí čitatelia ju právom označujú ako ,,Biblia kulturistiky. Kniha pomohla tisícom trénujúcich na celom svete splniť svoje sny o super silnej, masívne svalovo rozvinutej postave s vynikajúcou fyzickou kondíciou.

Kniha obsahuje, okrem iného: - Prečo je tradičný tréning zásadne nesprávny a mal by sa obchádzať. - Ako zmeniť svoju tréningovú filozofiu, aby smerovala k prírastkom. - Tvoj konečný svalový a silový potenciál a ako z neho vyťažiť maximum. - Ako si navrhovať a prispôsobovať svoje vlastné tréningové plány. - Ako si poradiť s pretrénovaním a maximalizovať výsledky. - Ako nikdy nedovoliť, aby ti tvoj vek prekážal v trénovaní. - Ako jesť, aby si maximalizoval prírastky a zlepšil svoje zdravie. - Ako si zriadiť svoju vlastnú super produktívnu domácu posilňovňu. - Podrobný tréningový cyklus z reálneho života pre poučenie sa z neho. - Čo robiť, ak si extrémne ťažko priberajúci.



Podrobnosti

  • Rok vydania: 2012
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788097109905