obálka: Veľká kniha o behu a maratóne

Veľká kniha o behu a maratóne (2014)

Ako behať rýchlejšie a efektívnejšie

Vydavateľstvo: Ikar
Bežná cena knihy: 13,90 €
Naša cena: 13,21 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Beh je pri správnom nasadení bezkonkurenčným športom zameraným na to, ako sa udržať v dobrej kondícii. Je vhodný pri zabezpečovaní celkového zdravia a pohody a s vhodným tréningovým plánom sa môžete už čoskoro vydať na prvé preteky, prípadne siahnuť aj na vyššie ciele. Táto kniha vám ukáže, prečo a ako správne behať.

Bez ohľadu na to, či s behom ešte len začínate, alebo ste už skúseným atlétom, táto kniha je pre vás mimoriadne užitočná. Pomocou stanovených štruktúrovaných a vzdelávacích programov vám pomôžeme zamerať sa na reálne ciele. Usmerní vás pri budovaní zdravého fitnes základu, ktorým sa zlepší vaša každodenná pohyblivosť.

Začnite behať – vyberte si niektorý z tréningových plánov určených začiatočníkom alebo skúseným atlétom, či už ide o váš prvý beh na 5 km, alebo maratón. Buďte rýchlejší – zoznámte sa s tým, ako funguje vaše telo. Zdokonaľte si bežeckú techniku vďaka informáciám o biomechanike. Znásobte svoju silu – osvojte si podrobné postupy na vybudovanie svalovej hmoty, zvýšenie rýchlosti a zníženie rizika vzniku poranení. Behajte s rozumom – pomôže vám pri tom množstvo cenných rád o bežeckej výbave, výžive, motivácii a pretekárskej taktike.

V tejto knihe nájdete skrátka všetko, čo by ste mali vedieť, keď sa rozhodnete venovať behu alebo posunúť svoj tréning na vyššiu úroveň.


Zaradené v


Podrobnosti

  • Počet strán: 192
  • Formát: 200 × 240 mm
  • Váha: 542 g
  • Rok vydania: 2014
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788055138114